FoodStart
  • START
  • Tudástár
  • FOODTEST megrendelés
  • GYIK
  • Kapcsolat
  • Bejelentkezés
  • Menu Menu

A Nagy Online Ételintolerancia Tudástár

28 előadás, mely minden fontos információt tartalmaz az ételérzékenységről

  • Dr.Guseo András

    1

    PhD, ideggyógyász, pszichiáter, fejfájás-specialista, agyér-betegségek specialistája

    Ételintolerancia vagy ételallergia?

  • Dr.Guseo András

    PhD, ideggyógyász, pszichiáter, fejfájás-specialista, agyér-betegségek specialistája

    FOODTEST 200+ kvantiatív analízise és gyakorlati tapasztalatai

    2

    Dr.Guseo András

  • Dr Németh Julianna

    3

    Laboratóriumvezető, Medicover Diagnosztikai Központ

    Táplálék allergiák és intoleranciák laboratóriumi vizsgálata

  • Dr Takáts Alajos

    PhD, orvos-igazgató, Magyar Ételintolerancia és Ételallergia Társaság elnöke

    Több mint 6000 beteg ételintolerancia adatának értékelése MICROARRAY-alapú diagnosztikai vizsgálattal Magyarországon

    4

    Dr Takáts Alajos

  • Dr Juhász Ágnes

    5

    Szakmai igazgató, SYNLAB

    Újdonságok a mikrobiomról

  • Dr Révész Klaudia

    Bőrgyógyász szakorvos

    Ételeink és a bőrtünetek

    6

    Dr Révész Klaudia

  • PROF. DR. Schuman Béla

    7

    PhD, egyetemi magántanár

    Az egészséges öregedés új rendszere és gyakorlata

  • Dr. Krkos Károly

    Laboratóriumvezető, Medical Partner Humándiagnosztikai Laboratórium

    A FOODTEST200+ eredményeinek gyakorlati értékelése

    8

    Dr. Krkos Károly

  • Bartha Ákos

    9

    Élelmiszerbiológus, táplálkozáskutató, az élelmiszertudományok doktorjelöltje

    Ételintolerancia-panelek (IgG) eredményeinek összehasonlítása más, speciális (biomedikális) laborvizsgálatok és kapcsolódó, célirányos megoldások (pl. alacsony FODMAP-étrend, szelektív rostok, endotoxémia, stb) fényében

  • Bartha Ákos

    Élelmiszerbiológus, táplálkozáskutató, az élelmiszertudományok doktorjelöltje

    Kiút a táplálkozási tanácsok útvesztőjéből

    10

    Bartha Ákos

  • Dr. Gyimes Ernő

    11

    PhD, Szegedi Tudományegyetem

    Kihívások az élelmiszer innováció területén: “mentes termékek”

  • Szendi Gábor

    Klinikai szakpszichológus, a paleolit táplálkozás szakértője

    A félreértett glutén

    12

    Szendi Gábor

  • Burján Zsombor

    13

    Szafi free és Szafi fitt termékcsalád tulajdonosa

    Teljes élet akár összetett ételérzékenységgel is!

  • Kutasi Kelly

    Kellys márka alapítója, személyi edző, erőnléti edző, Master Trainer

    Táplálékallergia -átokból áldás?

    14

    Kutasi Kelly

  • Kautzky-Szemők Adrienn

    15

    Okleveles agrármérnök, szakközgazdász természetgyógyász, reflexológus

    Ételintolerancia kezelése komplementer gyógymódokkal

  • Dr. Pintér Erzsébet

    Mindennapi kenyerünk, mindennapi hasfájásunk

    16

    Dr. Pintér Erzsébet

  • Tanács Attila

    17

    Mesterszakács, fejlesztőséf

    Táplálék allergia egy szakács szemével

  • Benedek Krisztina

    Miből van a mindenmentes? Hogyan értelmezzük az élelmiszercímkék jelölését?

    18

    Benedek Krisztina

  • Dr. Fodor Flóra

    19

    A lisztérzékenység laboratóriumi vizsgálata

  • Dr. Gyimes Ernő

    PhD, Szegedi Tudományegyetem

    Tények és tévhitek a sport-táplálékkiegészítőkről

    20

    Dr. Gyimes Ernő

  • Dr. Schumann Ádám

    21

    Okleveles vegyészmérnök, biológusmérnök, közgazdász

    Az ételintolerancia diagnosztikája – a FOODTEST 200+ vizsgálatok tapasztalatai

  • Károlyiné Csicsey Katalin

    Dietetikus

    Az IgG ételintoleranciák dietetikai kezelése

    22

    Károlyiné Csicsey Katalin

  • Gangel András

    23

    termékfejlesztő, cukrász, az Első Magyar Fehérasztal Lovagrend Lovagja

    “Kérek egy szelet Eszterházyt”

  • Interaktív kerekasztal

    Free Food Expo 2017

    Beszélgetés az előadokkal

    24

    Interaktív kerekasztal

  • Dr Juhász Ágnes

    25

    Szakmai igazgató, SYNLAB

    Az emberi mikróbiom szerepe és laboratóriumi vizsgálata

  • Dr Takáts Alajos

    PhD, orvos-igazgató, Magyar Ételintolerancia és Ételallergia Társaság elnöke

    Az ételintolerancia komplex kezelése a gasztroenterológus szemszögéből

    26

    Dr Takáts Alajos

  • Kertész Nikoletta Zita

    27

    Édesanya

    Az autizmus gyógyítása egy édesanya szemével

  • Interaktív kerekasztal

    Free Food Expo 2018

    Beszélgetés az előadókkal

    28

    Interaktív kerekasztal

2022 - FOODTEST.HU Ételintolerancia Központ © +36 1 424 0969 info@foodtest.hu
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
Scroll to top